Οι Υπηρεσίες μας

Η ανάπτυξη ιστότοπων, εφαρμογές για κινητά τόσο το iOS όσο και το Android μαζί με τη στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ.

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Ιστοσελίδων

Wordpress, Drupal αλλά και ειδικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες websites.Χρησιμοποιούμε όλα τα τελευταία εργαλεία ανάπτυξης ιστοσελίδων για το καλύτερο αποτέλεσμα.
Η εμπειρία χρήστη είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη νέων ιστότοπων και θα το κάνουμε για εσάς.

Ψηφιακό μάρκετινγκ και SEO

Χρησιμοποιώντας μια ποικιλία εργαλείων ανάλυσης, θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα στην επιχείρησή σας.
Χρησιμοποιούμε εργαλεία πλατφόρμας Google όπως το Analytics και το AdWords μαζί με άλλα προηγμένα εργαλεία για να παρέχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Εφαρμογές για διαδίκτυο και κινητά

Η ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά είναι πλέον ζωτικής σημασίας για κάθε επιχείρηση που θέλει να επεκταθεί. Υποστηρίζουμε τόσο εφαρμογές iOS όσο και Android.
 Προσφέρουμε επίσης προηγμένες εφαρμογές Ιστού Cloud που ενσωματώνονται με προσαρμοσμένο API.

Τι κάνουμε καλύτερα

Είμαστε μια μικρή ομάδα ανθρώπων αφιερωμένη στην παραγωγή εξαιρετικών προϊόντων για τους πελάτες μας.

Ψηφιακό Μάρκετινκ

Ψηφιακό Μάρκετινκ αναφέρεται σε οποιοδήποτε διαδικτυακή μάρκετινκ διαδικασία. Email μάρκετινκ, pay-per-click διαφήμιση, social media μάρκετινκ ακόμη και το blogging είναι όλα εξαιρετικά παραδείγματα ψηφιακού μάρκετινκ.

Ανάπτυξη Ιστοσελίδων

Ανάπτυξη Ιστοσελίδων είναι η κατασκευή και η συντήρηση ιστοσελίδων, είναι η δουλειά που συμβαίνει στο παρασκήνιο ώστε τα website φαίνονται υπέροχα, εργάζονται γρήγορα και αποδίδουν καλά με μια απρόσκοπτη εμπειρία χρήστη.

Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης

Ως μέρος οποιασδήποτε στρατηγικής ψηφιακού μάρκετινγκ, η Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) είναι αναπόσπαστο μέρος της οδήγησης πελατών στην επιχείρησή σας μέσω διαδικτυακών πλατφορμών. Το αποτελεσματικό μάρκετινγκ το απαιτεί!

Ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά

Ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά είναι η πράξη ή η διαδικασία με την οποία μια εφαρμογή αναπτύσεται mobile συσκευές, όπως προσωπικοί ψηφιακοί βοηθοί, εταιρικοί ψηφιακοί βοηθοί ή mobile phones.

h
Στρατηγική περιεχομένου

Στρατηγική περιεχομένου είναι η συνεχιζόμενη διαδικασία μετατροπής των επιχειρηματικών στόχων και στόχων σε ένα σχέδιο που ως πρωταρχικό μέσο για την επίτευξη των εν λόγω στόχων

Προσαρμοσμένες εφαρμογές Web

Python, React και ενσωμάτωση με προσαρμοσμένα API είναι μερικά από τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε για τη δημιουργία προσαρμοσμένων λύσεων cloud όταν πρόκειται για εφαρμογές Web.

Χρήσιμα στοιχεία

 

Ευτυχείς πελάτες

Ολοκληρωμένα Έργα

Office Location

Μέλη ομάδας

Η μεθοδολογία μας

Είμαστε παθιασμένοι με τη δημιουργία εξαιρετικών λύσεων λογισμικού και μάρκετινγκ που δημιουργούν αξία για την επιχείρησή σας και οδηγούν στην επιτυχία.

Προσλαμβάνουμε λαμπρούς προγραμματιστές εφαρμογών ιστού και κινητών συσκευών για να παραδίδουν έργα εγκαίρως και να διατηρούν τα κορυφαία πρότυπα κώδικα.

Η ομάδα μας αποτελείται από άτομα υψηλής εξειδίκευσης που μπορούν να μετασχηματύουν τις ιδέες σας σε ενέργειες. Από προγραμματιστές, προγραμματιστές ιστοσελίδων, σχεδιαστές ιστοσελίδων και ειδικούς στο ψηφιακό μάρκετινγκ μπορούμε να καλύψουμε όλες τις ψηφιακές σας ανάγκες!

Έρευνα Έργου

Θα κάνουμε μια πλήρη έρευνα αγοράς ως το πρώτο βήμα

Πλαίσιο

Σε επαφή με τον πελάτη αναπτύσσουμε ένα σχέδιο των αναγκών σας

Σχεδίαση

Δείτε το έργο σας σε μια επίδειξη πλήρους σελίδας 

Ανάπτυξη

Χρησιμοποιώντας την καλύτερη τεχνολογία για τις ανάγκες σας, αναπτύσσουμε το προϊόν σας

247Web

Ας συνεργαστούμε 

Χρησιμοποιώντας το πάθος μας, τη σωστή νοοτροπία και τις ικανότητές μας μπορούμε να βοηθήσουμε την επιχείρησή σου να αναπτυχθεί χρησιμοποιώντας όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες!
Εμπιστεύσου μας και θα το πραγματοποιήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας

11 + 13 =

el